Bütün Yarışlarda Yenilince Evde Kalan Prens

Davul dediğin dengi dengine demişler. Prens dediğin de bir prensesle evlenmeli, değil mi. Öylesine öyle de bu prensesle evlenebilmek öyle kolay değil. Gidip yarışmaya katılmak ve tüm rakip prensleri yenerek prensese sahip olmak gerekir.
(bkz: birinci geleneksel prenses olimpiyatları)

Nice kahraman, cesur, yiğit, acar prens, hayalindeki prensesle evlenebilmek için amansızca savaşmış ve rakiplerini tarumar etmiştir. Varıp hedeflerine ulaştıklarında da prensesi alıp götürmüşlerdir kendi diyarlarına.. Ama kazanmak gibi kaybetmek de var bu yarışmada. Ok atacaksın, kılıçla vuruşacaksın, mızrak sallayacaksın. Zor işler bunlar.

Her prens maalesef sportif yapılı olamıyor. Düşünün ki, gayet de piknik tipi, göbekli bir prens var olmuş olsun. Bu adam kıçını kaldıracak da kılıç sallayacak. Ali nazik kebabı yaparlar adamı vesselam. Eee bu durumda da bu prens evde kalır, evlenemez. Zaten değil midir ki, bütün masallardaki prensler atletik, edeleli ve güçlüdür. Bunların bir de ormandaki canavarı öldüren versiyonları vardır. (bkz: evlenebilmek için dağdaki canavarı öldürmek)

Evde kalan prens kısmısı özel hayatını değil, tahtını da kaybeder. Perişan olur. Saraya köylü kızı getirmek törelere aykırıdır bi kerem. İlla ki soylu ve asil bir prenses olmalıdır bu. Olmalıdır da, ha diyince marketlerde, bakkallarda nerede bulucan. Zor bu işler, zor. çok zor valla.

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Bütün Yarışlarda Yenilince Evde Kalan Prens"